Slik kjører du Android i Windows

Dette er egentlig ikke noe nytt, det vil si det finnes apper som gjør det mulig å kjøre Android i Windows, men BlueStack er ganske enkel og rask å bruke.

Les også: Programvare-arkivet

BlueStack tilbyr en rekke apper, men det dreier seg først og fremst om spill. Den nyeste versjonen bruke ressurser i datamaskinen mer effektivt.

Last ned og bruk

Du finner BlueStacks på bluestacks.com. Installer appen – vent mens Bluestacks startes. Du må logge deg på for å bruke systemet – du kan bruke din Google-konto (Gmail) for å logge seg på. Så er det bare å installere appene du ønsker.

Feilmelding?

Det kan hende at du får en feilmelding om at Bluestacks ikke kan kjøre fordi Hyper-V er aktivert. Dette avhenger av hvilken utgave av Windows 10 du har. Du kan deaktivere dette via kontrollpanel. Du kan søke etter kontrollpanel via søkevinduet i Windows. Klikk på Programmer og videre på «Aktiver eller deaktiver Windows-funksjoner».

Du skal nå få opp et vindu med liste over Windows funksjoner. Her kan du fjerne en hake ved Hyper-V og Windows Hypervisor-plattform og bekrefte valget ved OK.

Hjelper ikke dette kan du starte PC-en på nytt og prøve å kjøre Bluestacks en gang til. Vi prøvde å starte vår PC på nytt og vi fikk den samme feilmeldingen i Bluestack, men vi ignorerte feilmeldingen og Bluestacks kjørte, men feilet igjen. Vi prøvde en annen PC og da gikk det uten problemer å installere og bruke Bluestacks.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.