Capture One med nye svart/hvitt-filtre

Selskapet bak det populære bilderedigeringsprogrammet Capture One har lansert ny pakke for svart/hvite-bilder. Det dreier seg altså om filtre eller forhåndsredigeringer for svart/hvite-bilder.

Les også: Guide: Nik Collection

Capture One

Capture One er et bilderedigeringsprogram som har fått mye skryt og skal være et alternativ til Adobe Lightroom. Det som første og fremst er fordelene med Capture One er at det er raskt og det har mange funksjoner. Vi har selv testet Capture One og du kan lese konklusjonen i vår artikkel.

Beyond B&W Style Pack

Beyond B&W Style Pack er en pakke med filtre som kan brukes til å optimalisere svart/hvite-bilder. Med kun ett klikk kan du få effekter på svart/hvite-bilder. Du kan velge stil, korn-type og optimalisere hvitbalanse, eksponering og eventuelle andre justeringer.

Det virker som denne pakken kun støtter Capture One. Du finner mer informasjon og flere bilde-eksempler på captureone.com.

Pris

Du finner Beyond B&W Style Pack på captureone.com – prisen er 59 euro (660 NOK).

Kilder: captureone.com, petapixel.com

You may also like...

1 Response

  1. Beyond Film Styles virker mer spennende, da denne ligger opp mot Fuji ok Kodak film. Ellers må man ha Capture One 20 for å benytte disse filtrene, den kom vel på nyåret. Men nå får vi tro Nik Collection snart kommer med en versjon for C1, min 2017-versjon virker forsåvidt, men må gjennom fem steg for å åpne fra C1 i Nik, samt at tidvis må jeg restarte C1 for at TIFF-fila skal synes etter at jeg lagrer den. Den legger seg under råfila i C1, men må altså noen ganger lukke og restarte C1 for at den skal komme fram. Derfor venter jeg med nye Nik til de får det til bedre enn dette, i Lr Classic er det bare et steg for å åne råfila i Nik. Tror ingenting slår Silver Effex for Svart-kvitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.