Ytelsestips for Adobe CC

Bruker du flere apper i Adobe Creative Cloud bør du bruke en relativt kraftig datamaskin.

Les også: Guide: Adobe Creative Cloud

Du kan imidlertid ta grep som gjør at datakraften blir utnyttet på en bedre måte.

Kjører i bakgrunnen

Ett av problemene med Adobe CC er at pakken kjører ganske mange prosesser i bakgrunnen uten at du egentlig trenger noen av dem. Du kan faktisk med fordel fjerne flere av disse fra oppstarten i Windows slik at de ikke starter hver gang du starter PC-en.

Som et tegn på at ytelsen ikke er optimal er at musemarkøren kan finne på å bli veldig urolig – den kan rett og slett gå amok og det uten at du har kjørt noen CC-apper manuelt. PC-en kan også virke ustabil. Det hjelper ikke å starte PC-en på nytt.

Rydd i oppstarten

Du kan for eksempel bruke Autorun Organizer til å rydde i oppstarten av Windows. Dette programmet er veldig brukervennlig og du kan på en enkel måte først klikke på en app/prosess i Autorun Organizer og klikke deretter sette en hake ved siden av Disable Temporarily.

Les også: Autorun Organizer

Fordelen med å deaktivere prosessen midlertidig er at du kan aktivere prosessen igjen på et senere tidspunkt hvis det viser seg at Windows og CC-apper trenger denne prosessen for å kjøre normalt.

Adobe Creative Cloud har overraskende mange prosesser i oppstarten. Det kan være snakk om hele åtte (8) prosesser. Du kan faktisk deaktiverte alle og du vil sannsynligvis merker en klar forbedring i ytelse og musemarkøren oppfører seg normalt igjen. Poenget er at du kjører CC-appene etter behov – du trenger dem ikke i oppstarten.

For ordens skyld, du kan også bruke innstillinger i CC-appen for at Creative Cloud ikke skal starte i Windows-oppstarten. Dette gjør du i CC-appen via Fil, Innstillinger og Generelt.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *