Avast antivirus 2017 er gratis

Selskapet Avast Software er klar med nye sikkerhetsprodukter. Det dreier seg om produktene Avast Internet Security, Avast Premier 2017 og ikke minst gratis antivirus.

Les også: Avast kjøper AVG

Dette er den første lanseringen fra Avast etter at selskapet kjøpte opp AVG i fjor. Det nye produktet inkluderer teknologier som både Avast og AVG har utviklet, det vil si Avast kan nå tilby et sikkerhetsprodukt med utvidet beskyttelse.
De nye produktene skal være raskere og ha bedre grensesnitt enn tidligere versjoner. Det har blant annet et verktøy som skal kunne isolere ukjente filer for dypere analyse.

Blant nyhetene i Avast 2017 er en såkalt Behavior Shield-funksjon som skal kunne beskytte datamaskinen mot ukjente zero-second-trusler, skadelige programmer, ransomware og spionprogrammer. Avast Home Network Security har en oppgradert Wi-Fi Inspector, og kan nå brukes til å skanne alle enheter for potensielle sårbarheter.

Avast har en egen Game Mode som eventuelt kan aktiveres når du kjører spill, og som skal føre til bedre ytelse av datamaskinen. SecureDNS-funksjon, som beskytter mot skadelige nettsider, har også fått en overhaling.

Den nye programversjonen har i tillegg fått ny Passive Mode, noe som gjør det mulig å kjøre programmet sammen med eventuelle andre sikkerhetsprodukter uten at det oppstår konflikter. Brukeren kan selv velge hvilken funksjon de ønsker å bruke.

Last ned

Du kan laste ned Avast antivirus 2017 gratis fra avast.com.

Kilde: betanews.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.