Siste filmen med The Beatles

Den berømte gruppa The Beatles laget sitt siste album Let It Be i 1970.

Les også: Den store filmstrømmeguiden

Det ble lagd en dokumentar om dette på 1 time og 20 minutter og denne ble lansert i 1970. Regissør er Michael Lindsay-Hogg. Opptakene er fra januar 1969.

Let It Be

Du finner hele videoen, The Beatles Let It Be på archive.org – det er bare å klikke på play ikonet i midten for å starte videoen. Du finner også et ikon for fullskjermmodus.

Du kan laste ned hele videoen ved å klikke på en lenke under DOWNLOAD OPTIONS. Du kan høyreklikke på MPEG4-filen og laste den ned. Du kan eventuelt laste ned videoen som en torrent-fil via for eksempel et program som µTorrent. Du finner en omtale av videoen på IMDB.com.

Denne Let It Be-videoen viser Ringo Starr, George Harrison, Paul McCartney og John Lennon pluss Yoko Ono, som har det hyggelig sammen og spiller musikk. Det er en svært gode tone og positiv stemning. Videoen avsluttes med den berømte konserten på taket av Apple-bygningen i London.

Get Back

Det kan nevnes at Peter Jackson har lagd en ny dokumentar med Let It Be-videoen som et utgangspunkt, en TV-serie i tre episoder på totalt nesten 8 timer. Det er strømmetjenesten Disney+ som har rettighetene. Les mer om TV-serien på IMDB.com.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *