Apple Musikk har flere låter enn Spotify, men…
Apple Musikk er en av mange alternativer for strømming av musikk på nettet, men hvordan er denne tjenesten sammenlignet med Spotify? Her er oversikten.

Les også: Spotify-triksene

Du finner Apple Musikk på apple.com/no/music. Her får du tilgang til 45 millioner låter. Apple Musikk har en pris på 99 NOK per måned for enkeltpersoner, men du kan prøve tjenesten gratis i 3 måneder. Du finner prisene på apple.com.

Apple Music er tilgjengelig på iTunes og for iOS- og Android-enheter. Bruker du en Windows PC må du altså installere iTunes for å kunne bruke tjenesten.

Apple Musikk vs Spotify?

Fordelen med Spotify er et tjenesten har bedre struktur, brukergrensesnitt og søkefunksjon, det vil si det er enklere å finne og organisere låter. Det som drar ned Apple Musikk at du må ha iTunes installert hvis du bruker en Windows PC. I tillegg har Spotify flere brukere over hele verden enn det Apple Musikk har.

Fordelen med Apple Musikk er at tjenesten tilbyr flere låter enn Spotify, det vil si 45 000 mot 35 000 i Spotify. Apple Musikk tilbyr også bedre radio-funksjon. I tillegg har Apple ekslusive rettigheter på en del utgivelser.

Kilder: digitaltrends.com, wikipedia.org

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *