Slik setter du opp Apex Legends

Apex Legends er et skytespill utviklet av Electronic Arts som ble lansert i 2019. Dette spillet anses å være en konkurrent til det populære spillet Fortnite.

Les også: Slik setter du opp Fortnite

Populært

Apex Legends ble lastet ned mange millioner ganger de første timene etter lansering og en uke etter lansering var antall brukere blitt 25 millioner.

Hva er Apex Legends?

Apex Legends kan på noen måter sammenlignes med Fortnite, det vil si at de er skytespill, men Apex Legends mangler byggeverktøyet Fortnite har. I Fortnite kan du spille alene, men i Apex Legends må du spille sammen med andre brukere – spillet setter sammen et lag av tilfeldige brukere.

Systemkrav

Dette er minimum systemkrav for Apex Legends:

  • 64-bit Windows 7
  • Intel i5 3570K
  • RAM: 8 GB
  • Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290
  • GPU RAM: 8 GB
  • Minimum 22 GB ledig lagringsplass

Du finner detaljene på ea.com.

Installer Apex Legends på en PC

Du finner Apex Legends på ea.com – klikk på DOWNLOAD FOR FREE og Origin on PC for å laste ned og installere Origo og Apex Legends.

Du må først laste ned og installere biblioteket Origin og må deretter bruke Origin til å laste ned og installere Apex Legends.

Du får da opp et vindu med en rekke valg. Her må du blant annet sette en hake for å godta lisensavtalen. Klikk på Fortsett for å gå videre. Nå blir Origin installert.

I neste vindu skal du logge deg inn på din EA-konto. Har du ikke konto skal du klikke på OPPRETT EN KONTO. Du får da et vindu med en mulighet til å registrere deg. Sett en hake for å akseptere lisensavtalen. Klikk på Neste.

I neste vindu skal du skrive inn e-postadresse, passord og kallenavn (Offentlig-ID). I neste vindu får du en rekke innstillinger – du må blant annet velge et sikkerhetsalternativ. Klikk til slutt på Opprett konto.

Du skal nå verfisere din konto med en kode du får via en e-postmelding. Skriv koden inn i vinduet og klikk på Fortsett. Til slutt kan du klikke på Kom i gang.

Du får nå vinduer hvor du skal blant annet bekrefte landet du er plassert i og hvilken språkversjon spillet skal ha. Godta informasjonskapsler.

Nå kan du bla i menyen til venstre og klikk på Butikk, Bla gjennom spill og Apex Legends. Klikk på Legg til biblioteket. Nå kan du klikke på Last ned med Origin.

Hvis alt går etter planen skal du se nedlastingsprosessen i vinduet. Hvis du derimot ikke ser noen pågående prosess nederst til venstre i Origin-vinduet kan du prøve å starte datamaskinen på nytt og logge deg inn på Origin og prøve igjen å laste ned og installere Apex Legends via Butikk, Bla gjennom spill. Apex Legends. Da vil du kanskje se prosessen for nedlasting og installasjon nederst til venstre i Origin-vinduet.

Du kan starte spillet via Mitt spillbibliotek.

Lykke til Med Apex Legends!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *