Gratis spill på AmigaLive

AmigaLive er en app som gjør det mulig å spille en rekke spill via nettet.

Les også: Gratis spill

Du kan velge mellom spill for å spille alene eller for å spille mot flere brukere.

Slik spiller du AmigaLive

Last ned appen på amigalive.com – pakk ut ZIP-filen til en egen mappe og kjør installasonsfilen. Det kan hende at du får et varsel fra Windows Defender – dette er falsk alarm. Klikk på Mer info-lenken og deretter på Kjør likevel.

Du skal nå få opp programvinduet for AmigaLive. Grensesnittet bærer preg av å være gammeldags, blant annet uten mulighet til å makisimere vinduet, men valgene og menyene er likevel tydelige.

Standardvalget er 2 spillere. Du kan bla i spillene i rullegardinvinduet på høyre siden av Games og velg ett av spillene. Utvalget av spill er ganske stort. Klikk på Start for å starte ett av spillene du har valgt via rullegardinmenyen.

Ønsker du å spille alene må du fjerne haken fra Play offline og deretter sette Players til 1. Deretter kan du velge spille fra rullegardinmenyen på høyre siden av Games. Klikk på Start for å starte spillet. Merkelig nok må du merke Play Offline igjen får å starte spillet.

Det kan ta litt prøving med menyvalgene før du får kontroll over spillene. Hvis du står fast i et spill og Esc-tasten virker ikke og musen virker heller ikke, kan du bruke hurtigtasten F12 for å få opp hovedmenyen tilbake. Da kan du bruke musen for å avslutte spillet.

Feilmelding?

Merkelig nok får vi en «Failed to locate Framework DLL»-feil på en PC. Vi fikk denne feilmeldingen på en oppdatert PC. Hvis vi prøver på en annen PC får vi ingen feilmelding.

Kilde: amigalive.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *