Alternativer til apper du ikke liker

Du har sikkert vært i den situasjonen at du bruker en bestemt app av gammel vane, men som du egentlig misliker. Det finnes bedre alternativer og mange av dem er helt gratis.

Les også: Programvare-porten

For tunge eller for rotete?

Vi lar oss irritere over apper som er for trege, eller som har rotete grensesnitt, eller apper som er såpass fancy at de er i praksis tilnærmet ubrukelige. Videre har vi apper som viser reklame, eller som har dårlig sikkerhet. Det finnes også programmer som er meget gode, men som for dyre eller som trenger registrering eller abonnement, for eksempel Photoshop.

Det er dessverre ganske vanlig at programmer som tidligere var enkle og brukervennlige, men som senere hatt fått haug med nye funksjoner, og kanskje mer fancy grensesnitt, og som etter hvert er blitt ubrukelige i praksis.

Alternative To

alternativeto.net finner du alternativer til over 100 000 apper. Denne nettsiden er delt i forskjellige operativsystemer (øverst) – du finner apper i kategorier som produktivitet, sosiale tjenester, programmering/webutvikling, sikkerhetskopiering og masse flere kategorier (du finner hele listen øverst på nettsiden). Hvis du skroller ned finner du populære alternativer til apper som Adobe Photoshop og Microsoft Office. Du finner også alternativer til nettsider som YouTube.

Her er noen eksempler på operativsystemer:

Her er eksempler på apper du finner alternativer til:

Du finner Alternative To på Facebook og Twitter.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *