Lightroom trenger en utfordrer

Adobe Lightroom er et fantastisk program for organisering og redigering av bilder, men det har dessverre noen svakheter. Den største ulempen, og det som mange brukere klager over, er ytelsen. I visse situasjoner, spesielt hvis ikke du har nok minne installert på din datamaskin, kan Lightroom være ganske tregt. Dette problemet har Adobe av en eller annen grunn valgt å ikke gjøre så mye med. Erfaring viser at 16 GB minne er et minumum for effektiv bruk av Lightroom.
Les også: Om Affinity Photo

Ny utfordrer?

Photoshop har allerede en utfordrer i Affinity Photo som ble lansert i 2015. Programmet ble opprinnelig kun tilgjengelig for Mac, men ble i 2016 også tilgjengelig for Windows.

Les også: Guide: Adobe Lightroom

Adobe bestemte seg i 2011 for å tilby sine programmer på abonnement-modell og denne modellen har vist seg å være en suksess. Lightroom er riktignok fortsatt tilgjengelig utenfor denne modellen, det vil si som et selvstendig program, men det spørs hvor lenge det varer.

Det Adobe trenger er en skikkelig utfordrer som er rettet mot fotografer, slik at de ser seg nødt til å høre på hva brukerne egentlig ønsker av forbedringer.

Noe stort på gang?

Det går nå rykter om at Affinity har store planer for fremtiden og kanskje de kommer med en utfordrer for Lightroom. Denne mystiske Twitter-meldingen dukket opp som et svar på spørsmål om fremtidsplaner fra Affinity:

Kilde: petapixel.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *