Rask og effektiv fjerning av uønskede apper

Malwarebytes tilbyr verktøyet AdwCleaner som fjerne adware, verktøylinjer, programmer som kinapper nettlesere og programmer av typen PUPs (Potentially Unwanted Program = potensielt uønsket program).

Les også: Antivirus-guide

Ny versjon

Dette programmet er et resutat av et oppkjøp i 2016. Malwarebytes kjøpte nemlig opp AdwCleaner, men bruker i tillegg egen teknologi for finne og fjerne uønskede programmer. Nå er programmet tilgjengelig i en helt ny versjon (8.0).

Brukervennlig, rask og krever ikke installasjon

AdwCleaner er raskt og krever ikke installasjon. Det er i tillegg ganske brukervennlig. For ordens skyld, du bør avslutte arbeid på datamaskinen og avslutte alle programmer du kjører ellers på datamaskinen før du setter i gang med AdwCleaner.

Du kan laste ned programmet fra malwarebytes.com/adwcleaner, (FREE DOWNLOAD) – last ned og kjør programfilen. Klikk på I AGREE for å åpne programvinduet (dersom det er første gangen du bruker det). Da får du opp programvinduet. Nå er det bare å klikke på Scan Now og programmet skanner datamaskinen.

Krever omstart

Du får etter hvert opp et vindu med Scan results og du får en liste over eventuelle funn av potensielt uønskede programmer. Klikk på Quarantine for å legge programmene i karantene. Du får opp et varselvindu – klikk på Continue for å fortsette. Klikk på Restart now for å starte PC-en på nytt. Når datamaskinen starter på nytt får du opp et programvindu med resultatet av skanningen. Du kan bare lukke vinduet eventuelt klikke på View Log File for å se resultatet.

Kilde: ghacks.net

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *