Adobe gjør det enklere å dele bilder via Lightroom

Adobe lanserte i fjor en nettsidetjeneste for brukere som abonnerer på Creative Cloud-pakken. Det er en tjeneste som har fått navnet Adobe Portfolio. Her kan fotografer dele sine bilder.

Les også: Adobes nettsidetjeneste

Integreres i Lightroom
Nå er tjenesten blitt integrert med Collections i Lightroom-programmet. Det betyr at du kan laste opp en samling av bilder fra Collecions-mappen i Lightroom til Portfolio-nettsiden din.

Enklere prosess

«Manage Content»-delen som Adobe Portfolio-brukere er blitt kjent med er nå blitt endret på en måte som skal gjøre prosessen enklere. Den er nå delt i fanene «Website Pages» og «Integrations» og du får en rask oversikt over dine bilder i Adobe Portfolio.

Les også: Guide: Adobe Lightroom

«Website Pages» viser dine gallerier og sider, mens «Integrations» gjør det mulig å koble deg til Collections i Lightroom. Du kan klikke på «Add Collections» for å importere Lightroom-collections som en egen side med bilder. Du kan eventuelt oranisere bildene på Adobe Portfolio-nettsiden. Du kan også importere prosjekter fra Behance, som kan bli vist på en annen side i Potfolio-galleriet.

Les også: Guide: Adobe Creative Clous

Når du har lagd en del sider med den nye integreringen har Adobe opprettet et nytt «product badges» i «Manage Content»-delen på nettsiden. Du kan bruke dette til å få en oversikt over dine sider og til å eventuelt importere innhold på nytt.

Kilder: Adobe, petapixel.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *