Photoshop blir stadig enklere å bruke

Adobe har i dag kunngjort flere store nye funksjoner i Photoshop.

Les også: Kule triks med Photoshop

Det dreier seg om kraftig økning i bruk av kunstig intelligens for avanserte funksjoner, samtidig som Photoshop blir mer brukervennlig.

Dette er nytt

Dette er nytt i nyeste Photoshop:

 • Share for Review
  Dette er en funksjon som gør det mulig å dele (via en weblenke) kreativt arbeid med flere personer og dermed blir det enklere å jobbe sammen med andre og få tilbakemeldinger. Personer som mottar lenken trenger ikke å ha Creative Cloud-abonnement.

 • Velge objekter
  Du kan velge og merke bestemte deler av et bilde for redigering. På denne måten kan du redigere for eksempel skyer, forgrunn, et objekt eller hår på et menneske.

 • Fjerne objekter
  Du kan fjerne en del av et bilde og lar Photoshop erstatte den delen som er fjernet på en realistisk ut. Dette klarer Photoshop med hjelp av kunstig intelligens.

 • Photo Restoration Neural Filter (betaversjon)
  Nå kan Photoshop brukes til å restaurere og redde gamle eller ødelagte bilder.

Slik oppdaterer du Photoshop

Kjør CC-appen fra Adobe og du får en oversikt over alle Adobe-apper du har installert og kan oppdatere Photoshop via denne oversikten.

Hvor mye koster egentlig Photoshop?

Prisen på Photoshop varierer etter hvilken pakke du kjøper. Den rimeligste pakken har en pris på 117 NOK per måned og da får du Lightroom med på kjøpet. Les mer på adobe.com.

Kilde: adobe.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *