Adobe øker prisene, men fotointeresserte kan glede seg
Adobe har kunngjort at prisen for pakken Creative Cloud øker i april 2018. Den gode nyheten er at prisen for fotopakken ikke skal økes, altså den skal fortsatt være den samme.

Les også: Hva er Adobe Creative Cloud?

Nye priser

Adobe har i utgangspunktet presentert prisene i amerikanske dollar og foreløpig ikke i norske kroner. Vi kan likevel estimere prisen i norske kroner. Du finner dagens norske priser på adobe.com

Dette er de nye prisene i norske kroner. Prisene er regnet ut basert på hvor mye de skal øke i april:

  • Alle appene. Pris: 672 NOK per måned. 14 prosent økning.
  • Kun én app. 250 NOK per måned. 6 prosent økning.
  • Foto-pakken (Photoshop og Lightroom). Pris: 117 NOK per måned. Ingen økning.

Dette er priser for nye brukere som velger å abonnere på Creative Cloud-pakken. Prisene kan variere dersom du allerede abonnerer på Creative Cloud-produkter.

Les også: Den store Lightroom-guiden

Med denne prisøkningen er Foto-pakken det rimeligste alternativet. Du får da både Photoshop og Lighroom i den samme pakken for 117 NOK per måned. Er du fotointeresserte er denne pakken å anbefale!

Prisene vil øke 16. april

Adobe skal etter planen øke prisene mandag 16. april. Denne informasjonen skal være sendt til brukere om allerede abonnerer på Adobe Creative Cloud.

Registrer deg i mars og få redusert pris

Hvis du er en ny abonnent kan du betale for et nytt abonnement i mars og låse prisen for ett år, og dermed få abonnementet til dagens pris. Dermed slipper du å betale mer.

Alternativer

Hvilke alternativer finnes, altså til Adobe Creative Cloud? Det kommer selvfølgelig an på hva du skal bruke det til. Skal du drive med avansert bilderedigering og bildemanipulasjon skal mye til for å erstatte Photoshop. Er du fotointeressert og/eller trenger et program som har mange avanserte funksjoner, men trenger kanskje ikke et program som Photoshop, finnes en rekke gode alternativer, for eksempel disse.

Du finner flere alternativer i vår oversikt.

Kilder: adobe.com, dpreview.com

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *