Acrobat DC får kraftig oppdatering
Programmet Adobe Acrobat DC er blitt kraftig oppdatert, blant annet med nye funksjoner for deling av og samhandling i PDF-er, berøringsbetjening på nettbrett og dokumentsignering på alle enheter.

Les også: Guide: Adobe Creative Cloud

PDF er et dokumentformat som brukes mye i arbeidslivet – det brukes til alt fra brev, kontrakter og finansiell informasjon til kreative prosjekter. I fjor ble mer enn 200 milliarder PDF-er åpnet bare i Adobes Document Cloud-produkter, ifølge Adobe.

Stor oppdatering

Nå lanserer Adobe en ny og kraftig forbedret versjon av programmet Adobe Acrobat DC, der en dokumentsentral og flere tilkoblede mobil-applikasjoner sørger for enklere og smartere opprettelse, deling og samhandling med PDF-dokumenter på tvers av enheter.

Blant nyhetene er en ny tjeneste for gjennomsyn og godkjenning av innhold, touch-redigering på nettbrett og AI-genererte funksjoner som automatiserer repetitive oppgaver for brukere av Adobe Scan og Acrobat DC. Acrobat DC-abonnenter og Adobe Creative Cloud-medlemmer kan nå sende dokumenter for signering med Adobe Sign innebygget i app’er de bruker til daglig.

Nye funksjoner skal sørge for enklere og raskere deling og innhenting av tilbakemeldinger fra flere aktører. Etter å ha delt en PDF kan brukeren holde oversikt over hvem som har sett den, og sirkulere innhold til et ønsket antall mennesker med automatiske påminnelser for å sikre at godkjenninger holder et tidsskjema. Mottakerne kan enkelt kommentere inne i selve PDF-en.

«Home view» har fått et nytt utseende i både Acrobat DC desktop-app-en, Acrobat Reader mobile app-en og den nye Adobe Document Cloud web app-en fungerer som en sentral hub for all PDF-aktivitet. Her har brukeren full oversikt over statusoppdateringer for innkomne og utgående oppgaver, eksempelvis dokumenter mottatt for gjennomsyn eller signering innen en frist.

Nye versjoner av Acrobat Reader mobile app og Adobe Scan gjør at brukere kan gjøre mer med PDF-er mens de jobber mobilt.

Les også: Guide: Adobe Creative Cloud

Last ned

Den nye Adobe Acrobat DC er tilgjengelig via acrobat.adobe.com eller via Creative Cloud-appen.

Kilde: Adobe (1), Adobe (2)

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *