Rimelig løsning for Windows 7-brukere

Hvis du har en PC med Windows 7 må du betale for å få sikkerhetsoppdateringer. Det har vært slik siden januar 2020.

Les også: Guide for kjøp av ny PC

Det var egentlig kun et tidspørsmål før noen kom med en løsning som fikser dette, det vil si et selskap som utvikler en løsning som gjør det mulig å oppdatere Windows 7.

0Patch

Selskapet 0Patch har en løsning som tilbyr sikkerhetsoppdatinger for Windows 7. Du finner løsningen på 0patch.com. Du klikker på Download-lenken på 0patch.com under Free. Du laster ned og installerer programfilen (0Patch Agent), og godtar lisensavtalen. Dette programmet krever registrering. Dette programmet installerer såkalte micropatcher som er oppdatering for Windows som ikke trenger omstart av PC.

Programmet 0Patch har et meget oversiktlig brukergrensesnitt. Det viser en oversikt over oppdateringer som er blitt installert og oppdateringer som ikke er blitt installert.

Ikke gratis

Vi testet 0Patch og det viser seg at sikkerhetsoppdateringer ikke er gratis som vi trodde. Vi prøvde å installere tilgjengelige oppdateringer, men ble bare videresendt til selskapets nettside. Det viser seg at det koster 24.95 USD +skatt (rundt 260 NOK) per år. Det er altså ganske rimelig, men ikke gratis.

Dette er ikke offisielt program fra Microsoft – du er uansett selv ansvarlig for bruk av dette programmet.

Gratis oppgradering fungerer ikke lenger

Vi har tidligere skrevet om en løsning fra Microsoft som gjør at du kan oppgradere gratis fra Windows 7 til Windows 10. Les mer i vår artikkel.

Vi har nettopp testet denne muligheten og får bare feilmeldning. Det virker altså som Microsoft har fjernet denne gratismuligheten.

Det kan være på tide å kjøpe ny PC?

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *